E

divendres, 29 d’agost de 2014

MELMELADA DE SAÜC


Fa anys i panys que gaudim de l'ombreta d'un saüc. Ens havien parlat de les propietats medicinals de la seva flor però encara no ens hem posat a provar-la.... Ara ens direu gormants, però quan vam saber que del fruit madur se'n podia fer melmelada, no vam trigar ni un moment a collir, desgranar, ensucrar, coure, netejar pots, omplir-los i esperar  amb satisfacció el bullir del bany maria que va tancar tota l'operació. El resultat és una melmelada força consistent i gelatinosa. Uns potets més pel rebost de conserves que hem anat preparant durant l'estiu. Al blog de Jordi Cerdanya s'hi explica el procés.
  



2 comentaris:

  1. ¡¡Qué buena pinta!! Esa mermelada tiene un color que hipnotiza y hasta me imagino su olor ,¡Uuyy!.

    ResponElimina

Què hi dius?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...