E

dijous, 18 d’abril del 2013

SEWALONG




Quin invent, els sewalong o cosim plegades!! 
Com ho podria definir? La proposta sorgeix d'un blog, i durant el temps que s'ha establert es va guiant a les persones que s'hi han apuntat en els passos a seguir per confeccionar una determinada prenda. Hi ha interacció ja que pots preguntar dubtes a través del correu o dels comentaris al blog. 
Avui ho explicava a la meva filla de sis anys, i quan he vist que m'enredava una mica i em mirava amb cara de "què m'estàs explicant?", ho he resumit dient-li que era un curs de costura per internet.
Per primer cop m'he apuntat a una  d'aquestes propostes. En van sortint força, i totes ben interessants, al menys per mi, que sóc principiant... I pel fet de ser principiant no m'havia atrevit encara a apuntar-m'hi. Fins... fins... que vaig topar-me de nassos amb aquest top:

 
Va ser un amor a primera vista! M'agrada molt aquest patró, o model o com es digui. L'artista és la naii, fa un temps que la segueixo i he vist que té un estil que s'apropa molt als meus gustos, a més trobo que té una forma de cosir molt polida, i per tant és una oportunitat molt bona per aprendre!!

Hi ha més de dues-centes persones inscrites (se li gira feina...)!!!!!  De moment ja ens ha enviat el patró, potser ho hauria d'escriure en majúscula, EL PATRÓ. No he comptat les pàgines però deuen ser unes 120!!!! La impressora treia fum... Després m'he adonat que potser no calia imprimir-ho tot ja que una part era per talles més grans... són els nervis, tinc aquella sensació de quan era nena i havia de començar el col·le, ho reconec. El cert és que em fa molta il·lusió participar-hi.
Ja tinc les teles preparades, me'n vull fer tres!! potser sóc molt agosarada, però  he pensat que si veig que no puc amb tots tres, n'acabaré un i els altres els aniré fent més endavant.

Mira bé aquests retalls, que d'aquí a ben poc seran uns tops fabulosos, no sé com estaran cosits, però m'esforçaré tant com podré! 



4 comentaris:

  1. QUÉ BONITAS!! alguna es de tela de camiseta no? yo me lo voy a hacer así... a ver qué pasa, jaja!!pero todavía no me han llegado!!!! bueno como el primer día es tomar medidas y así... no me voy a poner todavía nerviosa... tendré que tener un plan B preparado!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, la verde y la negra son de camiseta, la estampada es de algodón. No hay que ponerse nerviosa, no! qué ganas de ver tus telas...

      Elimina
  2. No coneixia el teu blog. Molt xulo! A mi em va passar com a tu, vaig veure el top i va ser amor a primera vista. És el meu estil!!
    I jo també me'n vull fer més, però de moment només tinc tela per un. Mica en mica :-)

    Ah, i sí, no calia imprimir-ho tot, només la talla que necessites :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! passa sempre que vulguis, tot i que no puc actualitzar-lo tant com voldria...

      Elimina

Què hi dius?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...