E

dijous, 14 de març del 2013

PRIMER PROJECTE DE COSTURA

Des de sempre m'ha costat desfer-me de les coses que no utilitzo perquè crec que en algun altre moment em  podran servir. I, de fet, tot sovint acabo reciclant-les. Aquesta tendència a anar acumulant "trastos" s'ha agreujat des que m'he enganxat als blogs d'emprenedores costureres, supermamis creatives, (...uff unes cracks). La cosa és que ara tinc un munt de peces de roba esperant una nova vida. Bé, ara ja n'hi ha dues menys, ja que una camisa i un polo (del seguidor incondicional) s'han unit per sempre (o al menys per una temporada ben llarga) en aquesta bossa:

Tot i haver-me empapat d'infinitat de DIYs i tutorials claríssims i fantàstics, m'ha costat més del que em pensava. He hagut de fer i desfer uns quants cops, però puc dir que he après moltíssim durant el procés! 

Entre el fer i desfer vaig veure en aquesta pàgina una bossa de labors xulíssima i vaig pensar que la meva també tindria aquesta funció. Així que vaig afegir-li unes butxaques interiors per guardar les agulles de fer mitja i les de ganxet. Per fer-les vaig aprofitar la màniga de la camisa.




No està pensada per ser reversible, però l'he girat per què veieu bé com és per dins. Per la butxaca interior he aprofitat la màniga de la camisa.

De moment, només està plena de ganes d'aprendre a teixir... he fet alguna prova i enganxa... Em ronden pel cap uns quants projectes, però cada cosa al seu temps.



7 comentaris:

  1. qué chulo te ha quedado!!! yo tengo pendiente el trapillo... esos ganchos para eso no? muy bien acabado!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias! los ganchos son agujas de tejer de madera, y las gruesas sí van muy bien con el trapillo y también con lana gruesa. Bienvenida al blog! Eres la primera seguidora (después del seguidor incondicional...) nos hace mucha ilusión!!

      Elimina
  2. Gracias! aunque el mérito es del "seguidor incondicional" que elige sus prendas...

    ResponElimina
  3. Me gusta todo lo que estoy viendo por aquí pero esta bolsa creo que de momento gana...quiero una para llevarme la labor fuera de casa, y esta me encaja ;-)

    ResponElimina

Què hi dius?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...