E

dijous, 16 de maig del 2013

MÉS TOP ABRIL!!


Han sortit del forn dos tops Abril més, tots dos amb tela elàstica. 
El negre, és fruit d'un reciclatge. Teníem un vestit estripat que hem aprofitat per fer la faldilla. Enlloc de vistes hem cosit bies al voltant del coll i una vora a les mànigues. 


L'altre és molt pop!! Una tela que ens va enamorar a la botiga i que al cosir-la ens ha donat algun problema per quadrar els cercles... A sota hi teniu un detall de la "quadratura del cercle" (jeje!!). Aquest també porta bies al coll i vora a les mànigues.


Continuarà...

8 comentaris:

  1. trabajaaaaaaaaaaaazo!!! jo, me encanta el negro con este detalle en el medio ♥♥♥ Te quito el sombrero con el cuadrar los círculos, que perfección!!!!

    ResponElimina
  2. Uaaaaaaaaauuuu!! enhorabuena! pero qué chulos los dos!! yo tengo una tela con círculos también para hacer "el top definitivo", pero me echaba para atrás el no saber cómo cuadrarlos... explica cómo!! has quitado los pliegues? cómo me gusta!!! qué bonitos los dos!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias! sí, hemos quitado los pliegues. Lo único a tener en cuenta para cuadrar bien esta tela, es fijarse en qué parte del dibujo termina el patrón de la parte de arriba, para colocar en el lugar adecuado el patrón de la falda. El inconveniente de hacerlo de esta manera es que se desperdicia mucha tela. Pero no tiramos nada!! ya aprovecharemos los retales en algún otro proyecto...

      Elimina
  3. Uaaaaauuuu!!!
    Brutals els dos!!! :-)

    I la perfecció quadrant els cercles ja no tinc paraules, je je

    ResponElimina
  4. Pero qué chulos!!!!!! El negro me ha dejado looooca!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ja! no te vamos a negar que el resultado nos satisface...

      Elimina

Què hi dius?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...