E

dilluns, 13 de maig del 2013

TOP ABRIL... PELS PÈLS!!

Avui (quan estic redactant encara és dilluns 13...) era el dia límit per enviar les nostres versions del top Abril que va proposar la Naii. Hi arribo pels pèls i faig una entrada ràpida per ser-hi a temps, però hi haurà segona part amb alguna foto millor i amb altres versions que encara estan a mig fer (he d'aclarir que laperadegrillos té quatre mans, i ens hem proposat fer uns quants tops, per què ens han agradat molt).

El primer de tots, amb tela elàstica, sense mànigues i seguint les instruccions al peu de la lletra, sense cap variació... (bé si, amb les errades pertinents...). M'agradaria afegir algun element de color que hi destaqui.

No et perdis la resta de versions. Les trobaràs en aquest enllaç. Cal dir que tant els patrons com les instruccions diàries han estat molt clares i entenedores, així que moltíssimes gràcies, Naii!!
Continuarà...

7 comentaris:

  1. que bueno tener cuatro manos!!! ya me gustaría a mi tb!!! jajajja, el top negro que te voy a decir, me encanta, otro gemelo del mío. Gracias por participar!

    ResponElimina
  2. qué bien te queda! tengo ganas de ver el resto de versiones! no sabía que erais 4 manos!! qué guay!

    ResponElimina
  3. Fantàstic!! No em canso de veure totes les versions d'aquest top tan xulo!!! T'ha quedat molt bé!

    ResponElimina
  4. Chulo chulo, y te queda como un guante!

    ResponElimina

Què hi dius?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...